- Sähköposti muistutus kohteen sulkeutumisesta -


Toiminnon idea: Monesti tulee törmättyä kiinnostavaan kohteeseen, jossa on huutoaikaa vielä useita päiviä jäljellä. Huutoa ei ehkä halua tehdä heti, ellei halua sitoutua vielä. Tai ei halua huudolla paljastaa omaa kiinnostusta etukäteen muille ja samalla lisätä kohteen huomioarvoa. Ehkä tulee lisättyä kohde kirjanmerkkeihin tms, mutta kuitenkin unohtuu seurata ja kohde menee ohi. Apu tähän on saada muistutus sähköpostitse hieman ennen kohteen sulkeutumista.

Kohde sivulla (kirjautuneena) on nappi "Muistuta sähköpostilla".

Sähköpostiin saapuu viesti, kun sulkeutumiseen on enää vähän aikaa jäljellä. Tavallisesti 5-6 tuntia ennen. (poikkeuksena 04:00 - 08:59 välillä sulkeutuva kohde, josta maili tulee jo edellisenä iltana) Viestissä näkyy kohde, sulkeutumisaika ja linkki kohteeseen.


Muutamia asioita:

- Testikäytössä ja toiminnassa niillä, jotka ovat jollain tapaa tukeneet kehitystä. Toteutukseltaan ei valitettavasti ole mahdollista tarjota kaikille, mutta toimii pienenä bonuksena kehitykseen osallistuneille.

- Lisää muistutus vain, jos on tarkoitus huutaa. Mikäli kiinnostaa ainoastaan huutokaupan tulos, tms. niin siihen voi käyttää kirjanmerkkejä.

- Lisättyä muistutusta ei ole mahdollista poistaa (1 maili tulee).

- Jos myyjä sulkee kohteen aikaisemmin, niin maili tulee silti (kohteen statusta ei tarkisteta)

- Mitään tietoja (email osoite) ei kerätä, poistuvat siinä vaiheessa kun viesti lähetetään

- Viestiä yritetään lähettää vain kerran. 100% toimivuutta ei taata.

Jatkokehitys (tehdään ehkä myöhemmin..)

- Omien muistutusten tarkastelu (lista)

- Mahdollisuus valita miten paljon ennen viesti tulee

- Muistutuksen poistaminen.